Az elmúlt hónapok legnagyobb versenye indul a mai nap, melyet a török Futbolist egyesület hozott létre. A magyarok közül molnargabo kapott meghívást az eseményre.

Az elmúlt hónapokban ínségesen jutott néznivaló a futball szerelmesei számára. A focimeccseket törölték, az esport szekció pedig nem igazán pörgött. A török Futbolist most azonban egy tornával töri meg a csendet, és a FIFA 20 mezőnyéből hívott meg játékosokat.

A május 14-én induló versenyre 64 játékost hívtak meg. 32 Xboxos és 32 PS-es néz szembe egymással egy svájci rendszerrel induló tornán. Ráadásul magyar résztvevőnek is szurkolhatunk, hiszen molnargabót elsőként hívták meg erre a tornára. Nem lesz könnyű dolga, hiszen olyan játékosokkal kell szembenéznie, mint Sakul, Megabit, Boras, vagy éppen első körös ellenfele Ajax Dani.

A mérkőzések magyar idő szerint délután 2-kor indulnak, melyet a Futbolist twitch csatornáján követhettek. A közvetítésről Richard Buckley és Brandon Smith gondoskodik. Reméljük többször is felbukkan majd Gabó a képernyőkön.

Futbolist

Sok sikert kívánunk neki, és reméljük jó eredménnyel zárja a tornát!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×