Sokan szerettek volna a LaLiga TOTSSF alatt Dembelé, vagy Éder Militao lapot. A közösség kérését meghallgatta az EA és a brazil középhátvéd is megérkezett a játékba.

Marcos Alonsonál láthattuk, hogy valami új dolgot tesztel az EA az SBC-k tekintetében. Egy lap helyett ugyanis két különböző kártyát is kiadtak, melyből egyik a kevés zsetonnal rendelkezőknek, a másik pedig a prémium kategóriás játékosoknak szólt. Éder Militao is két lappal debütál a TOTSSF alatt.

Már az év elején lehetett érezni, hogy Éder Miliato kártyái meta lapoknak fognak számítani, hiszen az arany kártyájával is meg volt elégedve a közösség. Az UCL RTTF lapja nagyon sokáig minden profi csapatában megtalálható volt, amit csak hosszú idő után tudtak kitúrni a riválisok. Az olcsóbb változata 87-es, míg a prémium lapja 90-es értékkel érkezett a pályára.

Éder Militao

Ez a lap is megvan áldva minden jóval, amire egy középvédőnek szüksége van. 90-es alap pace, 85-ös rövid passzok. 88-as Composure, 96-os reakcióval.  80-as balance. 82-es Agility. Ráadásul Defending és Physicality statjaira se lehet semmi rosszat mondani. Ha használtad valamelyik lapját, akkor tudhatod, hogy mennyire jó volt vele a játék.

Éder Militao

Chemy-nek Anchort ajánlok, ami szinte kimaxolja a védekező statokat, tovább erősíti a physicality-t és még bónusz sebességet is kölcsönöz a kártyának. Egy hihetetlen jó védő, szerintem korrekt áron. A profiktól is csak dicséretet hallottam eddig róla.

Mit ajánlok? A 90-es prémium lapja mindenképp megéri. Ha próbáltad bármely másik lapját, akkor tudod, hogy milyen jól lehet vele védekezni. Varane-hoz és Ramoshoz pedig strong linket is ad.

A 87-es lapot viszont nem ajánlom. 250 ezer zseton, és az SBC rendesen letolta a 86-os RTTF lapot. Inkább vegyétek meg azt, mert sok mindenben nem különbözik a két kártya. Ráadásul, ha szeretnéd később upgradelni, akkor azt simán el tudod adni, míg ezt csak fodderként használhatod.

Te kiváltottad már Éder Militao kártyáját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×