Az EA Sport egy teljesen új koncepcióval lepte meg tegnap este a játékosokat. Marcos Alonso nem egy, hanem kettő darab Flashback lapot is kapott.

Tegnap este 7 órakor szokásosan jött az új tartalom a FIFA Ultimate Team-be. Engem meglepetés szerűen ért az SBC, viszont egy nagyon jó kezdeményezést vetíthet elő a mostani. Marcos Alonso ugyanis nem egy, hanem két lapot is kapott. Nézzük is meg milyeneket.

A 88-as lapja annyira nem győzött meg, mint szélső védő. Sokkal jobban eltudom képzelni CDM-ként ezekkel a statokkal. Én túlságosan lassúnak találom, ráadásul Alonso mozgása is egy kicsit vehemens, így a jól ritmust váltó játékosok könnyen helyben hagyják.Marcos Alonso

Mindenképp Shadow chemyt rakjatok rá, ha kiveszitek, de a játék ezen szakaszában már annyira nem jó az árérték aránya. Inkább próbáljátok meg Grimaldot beépíteni elsőre. Ha nem vált be, akkor még mindig le tudjátok cserélni.

Marcos Alonso

A 90-es lap viszont nagyon erősnek néz ki. Elsősorban őt sem LB-be használnám, hanem CDM-be, de a maga 188 centijével, H/H Workrate mellett kb. egy FIFA 18-as Nainggolannak képzelem el. Chemy szempontból több opció is van. Lehet Engine, Shadow vagy akár Anchor is.

Mit ajánlok? A 90-es lap egy beast. Szerintem nagyon jó kártya, viszont annyira sok SBC jön, hogy ha nem vagy biztos benne, akkor inkább várj! Később is megcsinálhatod.

A koncepció szerintem nagyon király. Remélem a jövőben is látunk ehhez hasonló Cheap és Premium SBC-ket. Vagy akár pozíció szerinti lehetőség? Ha esetleg az objectivekben kell segítség itt adunk útmutatást.

Ti mit gondoltok az új koncepcióról?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×