A Premier League TOTSSF alkalmával újabb játékosokat kaptunk. Ezúttal Ayoze Pérez és Jiménez, az akit a klubunkhoz adhatunk.

A TOTSSF második hetén a Premier League-re került a sor. Brutális lapokkal gazdagodtunk. Párral már a WL alatt is összefutottam. Az objectivek ezen a héten se maradtak el és két újabb játékost zsebelhetünk be. Lássuk, hogyan is szerezhetjük meg Ayoze Pérezt és Jiménezt.

Az új lap design, amit csütörtökön láttunk a TOTSSF Moments kártyát rejtegette. Az első játékos, aki ilyet kapott az Ayoze Pérez. Ezek a játékosok nem kerültek be a keretbe, csak a jelöltek között szerepeltek, meg persze az SBC nem fogja elfogadni a lapjukat. Furfangos az EA. Az ő feladatai elég egyszerűek:

Ayoze Pérez

  • Tenerife Talent: Rúgj spanyol játékossal 3 gólt 2 különböző Rivals, vagy Squad Battles meccsen, (minimum Professional nehézség)
  • Premier League Performer: Rúgj gólt és adj gólpasszt PL játékossal 4 különböző mérkőzésen Rivals, vagy Squad Battles meccsen (minimum World Class nehézség)
  • World Class Win: Nyerj legalább 3 góllal egy Rivals, vagy Squad Battles meccsen (minimum World Class nehézség)
  • Fine Finishing: Rúgj gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B) 7 különböző Rivals, vagy Squad Battles meccsen (minimum World Class nehézség)

Ayoze

Ayoze esetében tehát elég a gép ellen játszanunk. Viszont az ő feladatait simán letudhatjuk, miközben Jiménezt próbáljuk farmolni:

Raúl Jiménez

  • Made in Mexico: Adj  2 különböző meccsen gólpasszt mexikói játékossal Trough Ball segítségével ( háromszög, Y),  Rivals, vagy Squad Battles meccsen (minimum World Class nehézség)
  • Leap to LaLiga: Rúgj 3 különböző meccsen gólt LaLiga támadókkal
  • Eagle Eye: Rúgj 5 különböző mérkőzésen Finesse gólt Liga NOS (Portugál) játékossal
  • Wolf Pack Attack: Szerezz gólt és gólpasszt 8 különböző győztes mérkőzésen Premier League játékosokkal, akiknek a gyengébbik lába minimum 4 csillagos.

Teljesítésben egyedül az utolsó néz ki picit nehezebbnek, de az se lehetetlen. Ha végigolvasod láthatod, hogy a két játékos feladatai összeköthetőek. A Leap to LaLiga feladathoz, használj spanyol csatárokat. A Made in Mexico és Wolf Pack Attackra Jiménez RTTF kártyája tökéletesen stimmel. Az Eagle Eye és Fine Finishing pedig szinte ugyanaz. Ehhez, ha van Maeda tökéletes, de egy korábbi Bruno Fernandes lap is jól jöhet.

Te kifarmolod a játékosokat?

×