Péntek 7 órát ütött az óra, ami annyit jelent megérkezett a Premier Leauge TOTSSF csapata. Ti melyik játékost zsebelnétek be?

Múlthét pénteken elindult a TOTSSF, aminek az első hete le is zajlott. 2 játékost objevtiven keresztül, többit pedig SBC formájában húzhattuk be.  A közösség által választott játékosok kikerültek a pakkokból a helyüket pedig a Premier League csapatok vették át.

Nick a héten megjósolta, hogy szerinte melyik játékosok kerülnek be az angol első osztály szezon csapatába. Abban az együttesben olyan nevek szerepeltek, mint Virgil Van Dijk, Kevin De Bruyne, Sergio Aguero vagy Adama Traoré. Már a kártyák előzetes értékei is elképesztő mutatókkal rendelkeztek, és mivel a mostani pickek között csakis TOTSSF játékosok szerepelhetnek, így nagyon sokan vágtak neki a WL-nek. Na, de lássuk, hogy pontosan miért is küzdünk ezen a héten:


A játékosok jövő hét péntek este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A WL-re holnap reggel 10-ig tudtok regisztrálni, ha szeretnétek megszerezni a Premier Leauge TOTSSF Player Pickeket. Valószínűleg több SBC is érkezik a héten, szóval okosan a kártya és zseton gyűjtögetéssel.

Ti melyik játékost látnád szívesen a csapatodba?

×