Summit1G, a népszerű amerikai streamer élő adásban kényszerült a válaszadásra: Marad a Twitch-en, vagy továbbáll és érkezik a Mixer időszak?

A Microsoft már az Xbox One széria megjelenésekor nagy hangsúlyt fektetett a streamelési lehetőségekre, melyet egyre csak tovább toltak, míg meg nem született a Mixer. Az új platform a redmondi cég válasza a Twitch-re, mely az elmúlt időszakban egyre nagyobbra nő.

Na persze a népszerűsége alapvetően nem abból ered, hogy ennyivel jobb lenne az OG platformnál, inkább arról van szó, hogy a Microsoft előszeretettel költ arra, hogy igazán nagy nevek inkább náluk dolgozzanak. Az első bombát Ninja átbútoroztatásával dobták le, majd Shroud is követte a Fortnite játékost.

Azóta több streamer is szóba került, köztük Pokimane és DrDisRespect is, ők azonban hűek maradtak az Amazon által birtokolt Twitch-hez.

Most Summit következik a dráma listán

A népszerű streamer a minap Sea of Thieves közben kapta az 5 dolláros donate mellé a kérdést:

Marad a Twitch-en, vagy továbbáll? Megy a spekuláció a chaten.

Na persze erre a kérdésre nem lehet egy egyszerű igennel, vagy nemmel válaszolni, az túl egyszerű lenne. Ahogy a doktortól is láttuk, Summit is izgalmassá teszi a várakozást.

Az amerikai ex-esportoló válaszában csak annyit mondott, hogy mindenki nyugodjon meg, minden a legnagyobb rendben lesz.

Azt is könnyen elképzelhetőnek tartjuk, hogy Summit csak ezzel akarja kicsit felrázni a szerződése körüli állóvizet, nem ő lenne az első streamer, aki kiemelt pénzt kapna azért, hogy maradjon a Twitch-en.

Ti szoktátok követni Summit közvetítéseit? Szeretitek, vagy mást szívesebben néztek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×