Nemrég a streamer arról beszélt, hogy előfordulhat, hogy elköltözik a platformról. Úgy tűnik, jó ajánlatot kapott és marad a Twitch-en.

A világ egyik legismertebb streamere, Guy ‘Dr DisRespect’ Beahm új kizárólagossági megállapodást írt alá a Twitch szolgáltatóval. Ez azt jelenti, hogy két évig még biztosan ott nézhetjük a kiborulásait. Többen pletykálták korábban, hogy előfordulhat, hogy más ismert streamehez hasonlóan, ő is elköltözhet, de ahogy Pokimane, ő is megállapodott.

Több mint 4 millió követővel Dr DisRespect sokat ér a Twitch számára, így valószínűleg olyan ajánlattal álltak elő, amit nem lehetett visszautasítani. Nos, ehhez ráadásul egy igen egyedi és különleges videót is készített, aminek a végén egy hatalmas Twitch logó is feltűnik, utalva arra, hogy a Twitch a legjobb streaming szolgáltató.


Sajnos azt, hogy a két éves szerződés aláírásával a streamer mekkora összeget zsebelhet be, nem tették közzé. A Twitch egyébként igyekszik egyre több kizárólagossági szerződést aláíratni a legnagyobb streamerekkel. Miután 2019-ben több olyan nagy tartalomgyártó, mint shroud vagy Ninja elhagyta a platformot, szükségük van néhány névre, akik fenntartják az óriási nézettséget.

Dr DisRespect döntése azonban nem meglepő azok számára, akik tudják, hogy korábban kijelentette: ez volt az a hely, ahol felépítette közösségét, sőt mélységesen elítélte a Mixer stratégiáját a nézettség eléréséhez.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×