Sok népszerű streamerrel ellentétben Pokimane kitart a Twitch mellett. Mutatjuk a részleteket.

Az egyik legnépszerűbb női streamer, Pokimane aláírta a több évre szóló, exkluzív szerződését a Twitch-el, így most már biztosan a platformon marad.

Az elmúlt időszakban erősen meggyengült a Twitch, már egyáltalán nem számít egyeduralkodónak a streamer platformok piacán. Nagyot robbant a hír, mikor NINJA bejelentette, elhagyja a Twitch-et és a Microsoft új platformjára, a Mixerre költözik. Már ekkor számítani lehetett arra, hogy a redmondi cég nem áll meg egy arcnál, azonban mikor Shroud is átbútorozott, sokaknak leesett az álla.

Az Amazon által birtokolt Twitch-nek fel kellett vennie a kesztyűt, vagy könnyen azon kaphatták volna magukat, hogy teljesen kiestek a pixisből.

Pokimane a Twitch hetedik legtöbb feliratkozóval rendelkező streamere és az egyik legnépszerűbb személyiség egészen idáig nem döntötte el, merre tovább. Úgy néz ki, most megtörtént a döntés, a 23 éves streamer az eredeti platformján marad, miután egy több évre szóló szerződést írt alá.

Széles mosoly, miután 50.000 dollárt adományozott egy egyetem esport szakának működéséért.

Pokimane a hírrel kapcsolatosan úgy nyilatkozott, szeretné folytatni azt, amit elkezdett és tovább építeni a közösségét, hogy valami maradandót alkothasson. Állítása szerint csak a Twitch biztosítja a szükséges infrastruktúrát az ilyesfajta fejlődéshez, így végülis a döntést nem volt nehéz meghoznia.

A United Talent Agency nevű ügynökség, akik Pokimane-t is képviselik, korábban tárgyalt arról, hogy a streamer esetleg a Youtube-ra, vagy a Facebook Gaming-re költözik, ezek a tárgyalások azonban meghiúsultak.

Arról nincs pontos információ, hogy mennyit is ér a szerződés, azonban szinte biztosak lehetünk benne, hogy millió dolláros üzletről van szó.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×