A Wolverhampton futballistája, Diogo Jota nem csak az ePL-ben, de a Weekend League-ben is dominált. Tökéletes hétvégét nyomott a portugál.

A profi focisták a kényszerpihenő alatt rendesen ráfeküdtek a WL-re. Tegnap Aguero streamelt nekünk, emellett az EA folyamatosan hozza nekünk a tornákat. Diogo Jota két helyen is dominált most hétvégén.

Nagyon sok játékos álma, hogy elérje a tökéletes hétvégét egyszer. A 30:0-ás eredményt nem lehetetlen elérni, ezt már sokan bizonyították, de a tudás mellé kell egy viszonylag jó csapat is. Legalábbis, ha nem úgy játszol, mint Tekkz. Azt tudtuk, hogy a profik is szeretnek FIFA-zni, azonban azt csak kevés játékosról gondoltuk, hogy ennyire jól is tolják.

Diogo Jota

Diogo Jota a Wolves játékosa

A hétvégén a Wolverhampton futballistája is neki lendült a WL-nek, és meg is szerezte a tökéletes hétvégét. A 61. helyet ezzel a csapattal érte el PS-en:

A 12 milliós csapat annyira nem földtől elemelkedett. Butragueno és Essien kivehető volt Swaspból, míg Hagi akár egy Mid Icon pakkból is eshetett, mivel láthatjuk, hogy szokott SBC-ket is csinálni. A védelemben ott a legújabb TOTSSF Gomez, akit az egyik legjobb védőnek tartanak jelenleg a játékban. Diogo Jota azonban nem csak a WL-ben, de az ePL-ben is brutál jól ment,

és Alexander-Arnoldot legyőzve megszerezte a Wolvesnak a bajnoki címet.

Talán a portugál a legjobb hétvégéjét zárta FIFA karrierjében. Nem kell ide 99-es Player és 25 milliós csapat. Meglehet ezt anélkül is csinálni.

Ti szoktátok követni a profi labdarúgók menetelését? 

×