A Fnatic FIFA csillaga – Tekkz -, a hivatalos versenyek helyett Weekend League-ben éli ki magát. Ezúttal egy Silver csapattal vágott neki a hétvégének.

Aki valamennyire is követi a FIFA esport vonulatát, az hallotta már a Fnatic csillagának, Tekkznek a nevét. Nem csoda, elvégre sokan a közösségen belül a világ legjobbjának tartják. Az eredményei alapján bőven tartható is annak, hát még akkor, amikor olyan kihívásokat teljesít, mint a legutóbb.

Tekkz a hétvégi Weekend League előtt úgy döntött, kicsit megnehezíti magának a fordulót és Silver játékosokkal megpakolt csapattal indul a világ ellen. Egyetlen könnyítést engedett meg magának, Van der Sar leggyengébb kiadását helyezte a kapuba. Talán el tudjuk mindezt nézni neki, elvégre a legjobb játékosokhoz van szokva, így biztosan nem működött túl természetesen a keze alatt a védelem.

 

Nem elég, hogy sikerült győzelmet győzelemre halmoznia a legdurvábbnak kinéző „szivárványcsapatok” ellen, az eredménye is lenyűgöző lett. A csak ezüst játékosokból – és egy Van der Sarból – álló gárdájával a világ 100 legjobbja közé került a teljesítménye alapján a hétvégén.

Ezek után nem kérdés, hogy miért tartanak tőle olyan sokan a versenyeken.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×