A Paris Saint-Germain bal bekkje, Juan Bernat is szereti a FIFA-val tölteni szabadidejét. Ezzel a csapattal robog WL-ben.

Rengeteg focista szereti a FIFA játékát. Pirlo önéletrajzi könyvében olvastam, hogy még egy VB döntő előtt is képesek a srácok leülni játszani. Az EA a FUT használóinak egyedi lapot ad, így ha összefutunk WL-en egy türkiz kék lappal, akkor bizony egy profi focistával nézünk szembe. Ezen a hétvégén egy szerencsésnek Juan Bernat volt az ellenfele.

Juan Bernat

Parc des Princes

A Paris Saint-Germain FC balhátvédje, egy elég impozáns csapatot rakott össze. A kapuba TOTY Alisson található, előtte a védelemben Headliner Walker, TOTY VVD, Mid Icon Maldini, és persze saját maga. A középpályán legendák zsugáznak, Pelé, Gullit, és Zidane Mid Icon lapja található. A csatársorban csapattársa Neymar, Fenoméno Mid Icon lapja, és Messi TOTGS kártyája lapul.

Összértéke ennek a csapatnak PS-en 24,5 millió zseton, ami azért nem kevés. És ebben nincs benne a 99-es Player kártya.

Juan Bernat „The Joker” from r/FIFA

 

Chemistry-ket tekintve a Shadow és Hunter dominál nála, ezért elképzelhető, hogy szereti a sebességet. Hétvégén az EA Sports jótékonysági kupáján képviselte a párizsiakat, azonban Justin Kluivertet nem tudta legyőzni, így a legjobb 16 között kiesett a spanyol játékos.

Juan Bernat

Mindenesetre streamen legalább láthattátok, hogyan is bánik a kontrollerrel a bal hátvéd. Ha esetleg a WL-ben egy THEJOKER nevű csapat jönne veletek szembe, akkor bizony a PSG játékosa néz veletek farkasszemet.

Ti játszottatok hivatásos labdarúgó ellen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×