4 napon keresztül gyepálják majd egymást a labdarúgók. Ki érhet fel a #stayandplay kupa csúcsára?

Tegnap reggel írtunk nektek az MLS kezdeményezéséről, mely segítségével a foci nélkül maradt rajongók étvágyát kívánják elmulasztani. Az amerikai kupa egy több héten keresztül futó esemény lesz, mely az ország legnépszerűbb hangjaival kerül majd képernyőre.

Kellett az európai folytatás

Az EA nem sokat teketóriázott, rövid szervezkedés után be is jelentették, hogy indul a Stay and Play kupa, az európai labdarúgás nagy neveivel. A torna az amerikaival ellentétben mindössze 4 napig tart majd és sajnos nem lesz tévés közvetítés. Ehelyett az EA hivatalos twitch oldalán követhetjük majd a történéseket.

 

A cél az volt, hogy a lehető legtöbb klub szerepeljen, így végül egyik csapat sem adott két labdarúgót a megmérettetéshez. 20 legendás klub 20 aktív labdarúgója lesz jelen a kupában.

Megvan az első nap meccseinek listája

A kupa ma, április 15-én indul, magyar idő szerint este hattól nézhető az első meccs.

 

Jó látni a hasonló kezdeményezéseket, ezekkel még az EA is jó pontot tud szerezni, ugyanis tényleg nagy neveket sikerült beszervezni a kupára. A következő lépés lehet az, hogy kezdenek valamit a szervereikkel, hogy ne forduljon elő többet, hogy egy teljes napig nem elérhető a játékuk.

Ti kinek szurkoltok majd a Stay and Play kupa során? Bízzunk benne, hogy az EA ráfeszül a témára és végre gatyába rázza a haldokló szervereit.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×