A Cougar Ranger új gamer széke inkább fotelnek mondható, mely mind a PC, mind a konzol játékosoknak igazi kényelmet biztosít.

Rengeteg gamer felszerelés megjelenését láthattunk az elmúlt időszakban. Voltak cipők, ágyak, asztalok és most egy fotel is csatlakozik a palettához. Itt a Cougar Ranger gamer fotel!

A szék minden típusú játékosnak igazi kényelmet nyújt. Szintetikus bőrből készült, amelynek támlája dönthető, valamint derék és fejtámla is tartozik. A kartámasz és magasság nem állítható így csak fix pozícióra képes. Terhelhetőségét tekintve maximum 160 kg-t bír el, így lehet, hogy nem mászókára ajánlott a gyerekeknek. Mindenesetre egy mutatós darabról beszélünk, ami simán megállja a helyét.

cougar ranger

A legnagyobb előnyének a hinta támlát tartják. Az ülés egészen 160 fokig hátradönthető, így akár filmezéshez, vagy kicsi pihenéshez is tökéletes.

cougar ranger

Méreteit tekintve, 74 cm széles, 84 cm hosszú és 102 cm magas a termék. Viszonylag könnyen befér a nappaliba, viszont ha hátradöntjük a támlát, akkor már több helyet foglal. Figyelj, hogy ne verd le a falat.

cougar ranger

A Cougar Ranger összesen 4 színben kapható. Az alap narancssárgán kívül, kék a PS tulajoknak, zöld az Xbox One szerelmeseinek, és rózsaszín, aki szereti a rózsaszínt. Mindenki megtalálhatja a maga kedvére valót. Aki szeretné beszerezni a fotelt, az itthon is beszerezheti. Összesen 82 ezer forintba kerül is innen beszerezhető. Az egyetlen hátrányának a magasságát mondanám, így én elsősorban konzolosként szerezném be. A termék hivatalos honlapja itt található.

Ti szeretnétek egy ilyen fotelt a nappaliba?

×