Egy hónap alatt 50 millió játékost elérni? Elképesztő szám, és még hol a vége. Ráadásul a 3. szezon indulása csak tovább tetőzheti a népszerűséget.

A Call of Duty hivatalos Twitterén osztotta meg a hírt, miszerint elérték már az 50 millió játékost.  A megjelenés utáni első tíz napban még csak a 30 milliót súrolták, így látszik, hogy ez nem csak a hype, hanem a játék érdeme is.

Persze ebben a sikerben nagy szerepet játszik, hogy a játékmódot ingyenesen dobták piacra. Az első ingyenes Call of Duty játék sikerét pedig tovább tetőzi, hogy az elérhető  főbb konzolokon a crossplay is megengedett. Így esetleg, ha nincs jó géped, vagy PS-en játszottál a Modern Wafare-rel, akkor is csatlakozni tudsz a haverokhoz. Habár a kezdeti lelkesedés alábbhagyott a a hackerek megjelenése után. úgy tűnik, a játék még így is bőven elég élvezetet nyújt.

50 millió

Bár a siker vitatatlan, ezt a számot azért nem lehetetlen elérni. Az Apex Legends, amit nagy „Fortnite-gyilkosként” állítottak be anno, szintén elérte az 50 millió játékost az első hónapban.

 

A fejlesztők szerencsére nagyon odafigyelnek a játékosok visszajelzéseire, ami jó jel azoknak, akik hosszú távon terveznek a játékkal. Nemrég a trió játékmódot is visszaállították a felhasználók kérésére, és két napja új pályákat, operátorokat és új fegyvereket is kiadtak, hogy egy pillanatig se unatkozzunk. Ráadásul a report rendszernek köszönhetően kiszűrhetjük a csalókat.

Ti hány órát tettetek bele eddig a Warzone-ba?

 

×