Felvette a versenyt a Warzone fejlesztőcsapata a csalókkal. Most pedig arra kérik a játékosokat, hogy segítsék a munkájukat.

Hihetetlenül nehézre sikeredett a 2020-as év eleje, ezen viszont némiképp könnyített a gamerek számára a Warzone. Az Infinity Ward által fejlesztett játék igencsak minőségire sikeredett, ráadásul telis tele lett pakolva reformelemekkel. A gulág már önmagában egy úttörő megoldás, amit csak tovább erősít egy jól kidolgozott contract rendszer. Nem csoda hát, hogy a játékosok azonnal beleszerettek a játékba.

Viszont a Free-to-Play modell miatt a csalók is megjelentek a játékban, akik napról napra igyekeznek elrontani mások élvezetét. Szerencsére az Infinity Ward résen van, s a nap 24 órájában figyeli a szabályszegők akcióit, folyamatosan frissítve ezzel az anti-cheatet.

Kép forrása: Warzone

Ám mivel nem láthatnak mindent a megfigyelők, a fejlesztők arra kérik a játékosokat, hogy ők is segítsék a munkájukat. Ugyan jelenleg még hiányzik a Warzone-ból a Report rendszer, az Infinity Ward a legutóbbi hivatalos blogposztjában bejelentette, már készítik a speciális UI-t az opcióhoz.

Igazán komolyan veszik a csalók helyzetét, három hét alatt több, mint 50 ezer csalót tiltottak ki a játékból. S végre ebből az akcióból hamarosan mi, játékosok is kivehetjük a részünk.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×