Jó hírekkel szolgált a Warzone fejlesztőcsapata, az Infinity Ward. A játék megjelenése óta több ezer szabályszegőt tiltottak ki.

Nagyon kellett már a battle royale kategóriának egy vérfrissítés, amit az Infinity Ward és az Activision karöltve el is hozott nekünk a Warzone-nal. A Call of Duty: Modern Warfare 2019-es verziójába csomagolt Free-to-Play játék fantasztikus lett, megjelenése óta nem tudunk leszállni róla. Persze vannak szépséghibái, de ezek összességében nem vesznek el a játékélményből.

Egyedül a csalók azok, akik be tudják néha árnyékolni a Warzone-élményt, ám velük igyekszik felvenni a versenyt a fejlesztőcsapat. Sajnos lehetett erre számítani, ugyanis az ingyenes játékok esetében elég csak egy új felhasználót csinálni a tiltás után, s lényegében folytathatják is mások játékának elrontását. Épp ezért az anti-cheatet kell a fejlesztőknek folyamatosan erősíteni, hogy megakadályozzák, vagy megelőzzék a tömeges szabályszegést.

Activision

Az Infinity Ward határozottan bele is vágott a folyamatba, három hét alatt több mint 50 ezer csalót tiltottak ki a Warzone-ból.

Az erről szóló blogposztban külön kiemelték, prioritást élvez náluk a csalók hajszolása. Külön csapatot különítettek el a szabályszegők aktivitásának monitorozására, ez a csapat pedig a nap 24 órájában dolgozik.

Az anti-cheat tehát jó kezekben van, a Warzone zökkenőmentes jövőjét garantálja az Infinity Ward.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×