Rengeteg Warzone játékos panaszkodik a csalókra, akik egyre többször teszik tönkre a meccseket.

Bár a Warzone hatalmas sikereket ért el, már néhány héttel a megjelenése után is, a felszín alatt nagyon komoly problémák is akadnak a játékkal. Tegnap írtunk róla nektek, hogy a kamion konkrétan épületek mögött és azokon belül is képes ölni, de sajnos a csaló helyzet is rendkívül aggasztó a jelen állapot szerint.

„WH, aim, minden fain”, de sajnos van tovább

A Warzone első csalóival kapcsolatos beszámolók csak gusztustalan célzás rásegítést mutattak, ezt olykor nyilván egy kellemes kis wall hackel megfejelve. Most sajnos egy egészen új szintre emelkedett a pofátlanság, a csalók konkrétan GOD MODE-ba rakták magukat, elpusztíthatatlanná váltak.

 

Azért az már nagyon next-level, mikor az ellenség még egy befejező mozdulatot is túlél. Ezen a ponton azt hiszem nincs mit magyarázni, egyértelműen egy csalóval állunk szemben.

 

Újabb eset, itt Clint „Maven” Evans esett áldozatul a pofátlan csalók újabb húzásának. Az elszenvedő egyébként Call of Duty League kommentátor, mondhatjuk, hogy elég jól ért a játékhoz.

 

A pálmát akkor is Muddawg klipje viszi. A csaló(?), akivel nemrég szembe került egy laza 48 killes meccset rakott a Warzone-ban. Egész hihető, nem? 🙂

Bár nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy csalásról van szó, vagy csak egy beakadó glitch-ről, utóbbiról már valószínűleg beszámoltak volna játékosok, akik a másik, szerencsésebb oldalán voltak a dolognak. Ebből nyugodtan következtethetünk arra, hogy csalásról van szó. Az Infinity Ward egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Reméljük, hogy az Activision kicsit határozottabban lép majd fel a csalókkal szemben, mint azt teszi a PUBG fejlesztő csapata, akik a teljesen nyilvánvaló bizonyítékok ellenére is passzívak maradnak a csalókkal szemben.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×