Szeretett League of Legends dogunk, Nasus is kap egy kis törődést a Riot Gamestől és a 10.7-es frissítéssel őt is erősítik picikét. Who let the dogs out?

Nasus egy ideje már csak a fanatikusok választásának számít. A profi metába nem igazán tudott beleszólni, ráadásul az új karakterek érkezésével végleg kiszorult a Riftről. A macskákat már erősítették jó párszor, itt az ideje, hogy a kutyákkal is törődjenek.

A 10.7-es ciklus alkalmával Nasus terrorja visszatérhet.

Az egyik, ami számomra a legidegesítőbb, az a Wither képessége (W) a karakternek. Ezentúl minden 35 stack után nő  a range 700 stacknél pedig nem emelkedik tovább. A maximálisan elérhető range így 800 lesz, ugye ez alapesetben 600, tehát ha jó vagy matekból látod, hogy 35 stackenként kapsz 10-et. Ezzel az erősítéssel minden ADC-t képes elkapni, kivéve Twitchet, ha benyomja az ultiját. Jöhet minél hamarabb az a QSS.

nasus

Ezenkívül az egyiptomi óriás ultija is erősödik. Minden 100 stack után 5%-kal lesz nagyobb a karakter. BobTheWhaler gondolta kipróbálja mekkorára is tudja növeszteni szeretett kutyáját. Íme az eredmény, ha eléred a 8100 stacket:

8100 stack Nasus with elixir of iron on the PBE from r/leagueoflegends

Vicces látni, hogy bele se fér a képbe. Ha minden jól alakul, április 1-én érkezik a LoL következő frissítése. Tegnap már megkaptuk Wukongot és az új TFT szettet, valamint az új skineket is teaselték nekünk. Ha ezek a változások megmaradnak, több Nasusszal is összefuthatunk, mint szeretnénk.

Te még használod az egyiptomi lényt a felső ösvényen?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×