Már tesztelhetők a PBE-n a legújabb League of Legends tartalmak. Fiddlesticks új modelljei mellé új Worldbreaker és Cosplay skinek érkeztek.

Befutott a 10.6-os frissítés az éles League of Legends szerverekre, ami azt jelenti, hogy a 10.7 tartalmai pedig elérték a PBE-t. Ugyan még nagyon korai bármilyen következtetést levonni az egyensúly-változtatásokról, az új Fiddlesticks és a további új kozmetikai elemek már tesztelhetők.

Előbbi igazán impozáns lett, több tartalomgyártó és elemző is fejet hajtott a Riot Games munkája előtt. Kíváncsian várjuk, hogy mennyire lesz képes beleásni magát a metába a hős, amikor az éles szervereken is játszhatóvá válik.

Ami viszont a skinek terén érdekes Fiddlestick esetében, hogy ugyan maga a karakter kap Reworköt, ugye ez a modellváltozás miatt hatással van a már létező skinjeire is. Ugyan ezekről nem tegnap este rántotta le a leplet a fejlesztőcsapat, azért még így is említésre méltóak:

Splash Artok

 

Természetesen nemcsak Fiddle, hanem másik 5 – bár úgy fest, hogy akár 6 is lehet belőle – hős is új skinekkel fog gazdagodni a következő ciklusban. Bővül a Worldbreaker család, hozzájuk Malzahar, Maokai és Sion csatlakozik.

Splash Artok

Modellek

Worldbreaker Sion

Worldbreaker Maokai

Worldbreaker Malzahar

Mivel április elseje már igencsak közeledik, az ilyenkor esedékes bohókás tematikájú kinézeteket is fellőtte már a tesztszerverre a Riot Games. Ezúttal Veigar és Tristana bújik vicces öltözékbe, mindketten a Teamfight Tactics egyik kicsi legendájává „változtak”. Veigar Furyhorn jelmezben, Tristana pedig Pengu maskarában tetszeleg.

Pengu Cosplay Tristana és Furyhorn Cosplay Veigar megosztott Splash Artja

Furyhorn Cosplay Veigar modell

Pengu Cosplay Tristana modell

Ami még érdeklődésre adhat okot, az a két skin megosztott Splash Artjának alján látható. A két karakter egy harmadik személy vállán ül, viszont ennyiből nehéz megmondani, hogy pontosan kiről van szó. A nyak körül húzódó szőr Settre utal, viszont az erős barna szemöldök inkább Braumot idézi.

Tartogat tehát még meglepetéseket számunkra a 10.7, ami legkorábban két hét múlva érkezhet meg az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×