A játékosok visszajelzése alapján már két éve megtalálták ezt a hibát, javítás még mindig nincs.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a PUBG fejlesztők egészen más időszámításban dolgoznak, mint a normál emberek. 2020-as Roadmapot még nyomokban sem kaptunk, a csalók szinte szabadon garázdálkodnak, és folyamatosan várunk a hónapokkal ezelőtt megígért változásokra.

Most egy Miramar hiba bukkant fel ismét a múltból.

Ezt a bugot mostanra ugyan már elfelejthette a közösség, mégsem számít újdonságnak. Sőt, igazság szerint olyan régi, hogy teljesen érthető, ha elfelejtették. Sajnos már két éve is panaszkodtak a játékosok, a sziklafal mögül lövöldöző ellenfelekre.

Card

Az egész lényege, hogy a sziklafal egy pontján bebújhatunk a kövek mögé, a pálya textúrájába. Innen pedig mindent látunk, szabadon lövöldözhetünk, míg minket az ellenfél sose fog kiszúrni a szikla mögül.

A határidők betartása tehát tényleg nem éppen a PUBG Corp. erőssége, és sajnos nem ez az egyetlen példa. Említhetnénk akár a skin trade up rendszer visszahozását, melyről már korábban is írtunk.

Hey PUBG, it has been 495 days since this tweet. Any update? from r/PUBATTLEGROUNDS

Vagy a személyes trade visszaengedését.

Hey PUBG, it has been 690 days since this Letter. Any update ? from r/PUBATTLEGROUNDS

Mindkettőt „ideiglenesen” kapcsolták ki csupán, de már hosszú hónapok óta nincs változás az ügyükben. Reméljük egyszer ezeket a rég elfelejtett ígéreteket is előveszi valami a fejlesztők fiókjából…

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×