Lassan már 500 napja várunk a trade up opció visszakerülésére, de a fejlesztők csak hallgatnak.

A veterán játékosok még biztosan emlékeznek a régi szép időkre, amikor a PUBG skinek piaca egy virágzó területe volt a játéknak. Az újabb játékosok lehet azt se tudják, hogy volt ilyen, olyan régen volt.

495 nappal ezelőtt ugyanis a PUBG Corp. átmenetileg felfüggesztette a trade up lehetőséget.

 

A skin trade up a felesleges skinek beváltására szolgáló lehetőség volt. 10 azonos ritkaságú tárgyból és egy kis BP ráfordításból egy magasabb szintű tárgyat kaptunk. 2018 szeptember 20-án érkezett meg a tesztszerverre, majd október 3-án ki is vették a játékból. Átmenetileg…

Ha már eladni és elcserélni nem lehet a tárgyakat, legalább lehetne valamit kezdeni a felesleggel. Hasznosabb lenne most, mint amilyennek 2018 őszén tűnhetett. A fejlesztők azonban még így sem teszik vissza az ígéret ellenére, immáron lassan 500 napja.

Pedig pont az ilyen elemekkel lehetne újra elindulni fölfelé. Egy lefejlesztett, kész modul, ahol csak egy kis javításra van szükség. Illúzióink persze nincsenek, ha másfél évig nem jutott eszükbe visszatenni a játékba, akkor vélhetően már sose látjuk viszont a trade up rendszert.

Kár érte, jó kis kezdeményezésnek tűnt abban a 2 hétben, amíg elérhető volt.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×