A legfrissebb Apex Legends kiszivárgások felfedik az Octane Heirloom eszközének kinézetét és Gibraltar új külsejét is megleshetjük.

A Respawn Entertainment a sok-sok hiba ellenére igyekszik friss tartalommal kedveskedni az Apex Legends játékosoknak. Nemrég például rövid időre ismét elérhetővé tették King’s Canyon mapját. Nos, a friss szivárgásoknak köszönhetően – amiket ugye úgy szeretünk – néhány kozmetikai tartalomra is ránézhetünk, melyek valószínűleg megjelennek a játékban a közeljövőben.

Az Apex közösség egy ismert alakja, az adatbányász iLootGames hozta le nekünk a legfrissebb kiegészítők hírét. Nagyon kedves tőle!

Ami Gibraltárt illeti, a karakter külseje láthatóan teljesen átalakul. A felszerelés extrém robotos megjelenése mellett Gibraltar elvesztette a haját, szemében pedig „furcsa csillogás” látható. Sőt, a homlokán még valamilyen tetkó is látható.

Buzz Lightyear akcióba lép!

Korábban már írtunk arról, hogy Octane valószínűleg hamarosan Heirloom kiegészítőt kap, mely egy olyan egyedi meele fegyver is lehet, melyet például Wraith, Lifeline, Pathfinder vagy Bloodhound is kapott. Ez lesz tehát az ötödik Heirloom kiegészítő a játékban. Octane a szivárgás szerint ilyen ügyes kis pillangókést kap. Láthatóan fért bele egy kis adrenalin is.

Persze ne felejtsük el, hogy ez egyelőre csak szivárgás, így nem lehet biztosra venni a megjelenést, pláne az nem tudható, hogy mikorra várható.

Neked hogy tetszik Gibraltar külseje és Octane kése?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×