Szivárgások szerint az Apex Legends egyik karaktere, Octane hamarosan saját Heirloom fegyvert kaphat.

Aki nem tudná, a Heirloom kifejezés olyan specifikus kozmetikai kiegészítőre utal, melyet kifejezetten egy adott karakterhez készítenek, ami akár meele fegyvert is takarhat. A Heirloom kiegészítők utalhatnak a karakter jellemzőire, képességeire, külsejére vagy történetére. Az Apex Legends-ben korábban például Wraith Kunai kése volt ilyen, ami ritka tárgyként volt megszerezhető az Apex Pack-okból. Azóta persze több karakter: Lifeline, Pathfinder és Bloodhound is kapott Heirloom fegyvert az elmúlt évben, melyek korlátozott ideig voltak elérhetők események során.

A Respawn valószínűleg előbb vagy utóbb minden karakternek készít ilyen kiegészítőt, ám úgy tűnik, hogy a következő tervek már kiszivárogtak a bejelentés előtt.

A pontos szivárgásairól ismert That1MiningGuy szerint hamarosan Octane kap Heirloom kiegészítőt a negyedik évadban. Számos hivatkozást találtak a fájlok közt octane_knife kifejezésre. Persze ez elég erős utalás, de hogy ez ténylegesen mikor kerülhet be a játékba, arról sehol nincs infó.

Ha a Respawn ragaszkodik a szokásokhoz, akkor valószínűleg egy tematikus event alkalmával kapjuk meg, hasonlóan ahhoz, ahogy  Bloodhound tomahawk-ját és Pathfinder boxkesztyűjét is kaptuk.

Te örülnél egy Octane Heirloom kiegészítőnek?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×