Egyelőre nem tudjuk, hogy mit jelent, és azt se hogy meddig fog tartani. De cserébe baromi jól néz ki ez a hatalmas ragyogás.

Sokat egyelőre nem tudunk a  Fortnite Season 2 kapcsán, csak annyit, hogy február 20-án meg kell érkeznie. De az sem biztos hogy lesz bármilyen komolyabb teaser vagy esemény a két szezon között. apróságok persze már érkeznek szép lassan, ilyen a már korábban kiszivárgott arany felbukkanása is a térképen.

Korábban már megpróbáltuk körüljárni, mi is lesz ez a Fortnite Gold, de pontos választ majd csak a Season 2 rajtja után kapunk. De az biztos, hogy akár az egész szezont uralhatja ez a tematika.

A hivatalos közösségimédia-felületek már aranyban pompáznak: Facebook, Twitter, Instagram, mindent a Fortnite Gold ural. A következő szezonhoz kapcsolódó kampány részeként ráadásul ugyanilyen arany kezeket ábrázoló plakátokat szúrnak ki az emberek világszerte.

USA, Brazília, Anglia, mindenhol ott van a Season 2 arany plakátja.

spotted in san francisco, complete with an english phone number! from r/FortNiteBR

Természetesen a játék maga is kapott belőle, arany berendezési tárgyak lepték el a térképet. WC-k, kanapék és még sorolhatnánk.

Eye Land is getting golden from r/FortNiteBR

Továbbra sem tiszta tehát, hogy mi is lesz ez a nagy arany láz. LTM? Sztori? Új építőanyag? Akárhogy is lesz, már csak pár nap és minden kiderül.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×