Egyelőre semmi nyoma az új Season beharangozó kampányának, de lehet jobb lenne, ha ezúttal elmaradna a nagy felhajtás.

Nagyon nehéz elhinni ennyi idő után, de végre a Chapter 2 első szezonjának célegyenesébe érkeztünk. A Fortnite történetének leghosszabb szezonja február 20-án, vagyis jövő hét csütörtökön ér véget.

Ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan el kell kezdődnie a szezonzáró eseménynek.

Eddig a legtöbb esetben előkészítette a kiadó a következő felvonást, viszont őszintén szólva most kissé szkeptikusak vagyunk az aktuális helyzetet tekintve. Az utóbbi időben rengeteg a hiba a játékban, az Epic pedig mintha már elengedte volna a Season 1-et. Nem érkeznek a Hotfixek, kevés és gyenge Update-eket kapunk. A Winterfest kivételével az egész szezonra kijelenthetjük, hogy lapos volt, nem igazán történt semmi. Ráadásul még az új motorra történő átállás is csak még több hibát hozott.

Rengeteg probléma merülhetett fel, ha egy Epic szintű cég ennyire ráfeszült az új szezonra, ez teljesen biztos. Hiszen pont a Fortnite volt az, ahol sorra jöttek az izgalmas újítások és fejlesztések. Ez a szezon viszont teljesen más arcát mutatta a kiadónak, mintha nem is ők követték volna el. Nem volt Valentin-nap se, sokakban felmerült a félelem, hogy talán beharangozó sem lesz a következő szezon előtt?

Eddig mindig jött egy event, tele voltunk teaserekkel, mindenki a promóciókról beszélt.

És akkor itt és most mindenkinek döntenie kell, mit szeretne inkább. Hiszen azt már biztosan látjuk, hogy az Epic figyelmét az új Season köti le. Tehát a menő pormó és a hibátlan Season 2 együtt biztosan nem fog működni. Most tegye fel a kezét, aki azt szeretné, hogy a a gyengébb átvezetésért cserébe kijavítanak mindent, és a Season 2 már ismét a régi Fortnite fényét idézi majd. Most pedig tegye fel a kezét aki azt szeretné, hogy jöjjön a nagy felhajtás és az se baj, ha hibásan jön ki a Season 2.

Remélem mindenki az elsőnél jelentkezett, ugyanis szerintünk ez sokkal inkább elősegítené a játék népszerűségét.

Ha mégis lesz valami, akkor az eddigi nyomok alapján a Noah feliratból és Agent Meowscles névből tudunk kiindulni. Vagy a fenti videón látható, brazil metróban frissen feltűnt hirdetésből.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×