Az új frissítés fájljai újból megtáncoltatják az adatbányászokat. Amíg a Fortnite közösség szomorkodik az új motor miatt, addig a leakerek új események után kutatnak.

A tegnapi nap megérkezett a Fortnite legújabb frissítése, a v11.50. Azt mondjuk nem tudjuk kijelenteni, hogy határtalan öröm fogott el bennünket, amikor először kipróbáltuk.

Az új Unreal Engine ugyanis közel sem produkálta azt, amire számítottunk, sőt, egyenesen rontott a játékon.

Épp ezért az adatbányászok sem elégedettek meg annyival, amit elsőre találtak, bizakodva kutatták végig a forrásfájlokat. Így bukkantak rá egy titokzatos fájlcsomagra, ami az „Agent Meowscles” fedőnevet kapta.

Szabad magyar fordításban a név feltehetően egy karaktert jelöl, „Meowszkli ügynököt”, akinek nevének hallatán egy hatalmas, kigyúrt titkos ügynök macska ugrik be hirtelen.

Ugyan semmilyen karaktermodellt nem találtak a leakerek, előkerült viszont egy hangfájl, ami erősen utal egy macskás eseményre. A hangot ráadásul ha spektográffal vizsgáljuk, új, eddig még sosem látott ikonokra bukkanunk.

Valami nagyszabásúra készülhet a kiadó, ugyanis ezek tényleg csak morzsái egy feltehetően hatalmas kenyérnek. Túl sok munka ez egy egyszerű poénhoz. Azon se lepődnénk meg, ha ebből csak a következő szezonban kerekedik ki valami.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×