Már csak egy hét van hátra a Chapter 2 első szezonjából, s még így is tudnak újdonságokra bukkanni a Fortnite játékosok. Most Holly Hedges került reflektorfénybe.

Négy hónapja nyüstöljük a Fortnite Chapter 2 első szezonját, viszont úgy néz ki, hogy még így sem láttunk mindent. Holly Hedges mellett egy kis dombon áll egy „H” alakú épület. A legtöbb játékos eddig arra gondolt, hogy a közelben lévő POI (Point of Interest – Helyszín) miatt építették ilyen alakúra, így komolyabban sosem ásta senki magát a történetébe.

Egészen idáig.

Jtlambert, egy Reddit felhasználó, éppen a szóban forgó ház környékén járkált, amikor arra lett figyelmes, hogy bizony nem csak az épület hasonlít egy betűre. A ház melletti kerítésrendszer, sövény, valamint a kitaposott járóút alakja is egy létező betűt formál.

Ha sorba rendezzük ezeket a betűket a „Noah” – vagy magyarul „Noé” – nevet kapjuk.

Azt már jól tudjuk, hogy az Epic Games soha semmit sem helyez el a pályán véletlenül. A bibliai Noé a hatalmas özönvízhez köthető, az új szigeten pedig vízből van bőven. Arra nem vennék mérget, hogy egy hatalmas áradás fogja elpusztítani a sziget nagy részét, az viszont bizonyos, hogy nagy szerepe lesz még a víznek a Fortnite Chapter 2 történetében.

Egy biztos, kíváncsiak lennénk egy olyan játékhelyzetre, amikor víz alatt csaphatunk össze ellenfeleinkkel. Ha már volt antigravitációs terület, simán lehetne vízzel borított POI is.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×