A forrásfájlok között felbukkant pár aranyozott tárgy, amik hamarosan az éles játékmódokban is felbukkanhatnak. Na de mire lehet őket használni?

Felbukkant a forrásfájlok között pár új, aranyozott tárgymodell, ami egy varázsütésre beindította a Fortnite közösség fantáziáját.

A leakerek elkezdtek foglalkozni a témával, többen úgy gondolják, a következő szezonban akár a nyersanyag típusok kategóriája is bővülhet az arany tárgyak miatt.

Mivel meglehetősen megosztó téma ez a közösségen belül, úgy döntöttünk, mi is beleássuk kicsit magunkat a történetbe.

 

A v11.50-es frissítéssel nemcsak új fizikai motor, vagy kozmetikai tartalmak érkeztek a Fortnite-ba, hanem pár speciális berendezési tárgy is. A forrásfájlok között megbújó arany játékelemek ugyan még nem jelentek meg az éles játékban, valószínűleg hamarosan, valamilyen formában debütálni fognak.

Arany, mint nyersanyag

Elindulva a legfelkapottabb analógián, akár még nyersanyagként is megjelenhet az arany a játékban.

Ha ez fog történni, akkor esélyes, hogy az aranyozott tárgyak rettenetesen ritkák lesznek. Feltehetően a legerősebb építőanyag lenne a játékban, ezzel megelőzve a fémet. Hosszú felépülési folyamat, ámde közel áttörhetetlen stabilitás jellemezhetné ebben az esetben.

Arany, mint LTM

Nem kizárva az előző pontot, az is lehetséges, hogy az új nyersanyag csak limitált ideig, egy esemény keretein belül lesz része a játéknak. Az előbb vázolt eset akkor is életbe lépne, csupán annyi különbséggel, hogy az alap játékmódokat, na meg legfőképpen az Arénát, nem befolyásolná.

Akár a Solid Gold v2 egy bővítéseként is el tudnánk képzelni.

Arany, mint fizetőeszköz

Még ha nem is annyira fókuszál a Fortnite közösség az aranyra, mint fizetőeszközre, a Chapter 2 első szezonjában bevezetett Upgrade Bench rendszerének köszönhetően elkerülhetetlen, hogy ilyen megközelítésből is vizsgáljuk a témát.

Akár a normál játékmódok, akár egy LTM keretén belül, biztosan szórakoztató bővítménye lehetne a Fortnite-nak egy „fekete piac”.

Speciális, igazán erős fegyverek és tárgyak lehetnének a kínálatban, viszont csak és kizárólag az arany tárgyakból kifarmolt fizetőeszközzel lehetne fizetni értük.

A játékban már több ehhez hasonló, „ha szerencsés vagy, előnyből indulsz” lehetőség is megtalálható. Ilyenek a lámák, valamint a Rare Chestek is. Ezek alapján könnyen beleférne még egy ilyen jellegű plusz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×