A sasszemű Apex Legends játékos észrevett valamit, ami vagy egy furcsa hiba a játékban, vagy az első utalás a játék következő karakterére.

A nemrég felkapott Apex Legends videóról a neten terjengő, sok kamu UFO videó jut először eszembe. Valami furcsa és megmagyarázhatatlan jelenik meg a képen, és ennyi. Vagy mégsem?

Ez a videó ugyanis bőven utalhat az új karakter érkezésére is.

Nemrég ugye elindult az Apex Legends negyedik évada, számos friss tartalommal, köztük Revenant karakterével, aki egyébként már sok galibát okozott a meccsek során. A karakterről előzetesen azt is megtudtuk, hogy ő egy profi bérgyilkos, akinek feladata közé tartozott az is, hogy megöljön egy apát, árván hagyva egy pici lányt. Egy pici lányt, aki szülei halála előtt egy kis farkasszobrot kap ajándékba. Na, ne szaladjunk ennyire előre!

 

Nemrég tehát SheeplessWolf egy videót osztott meg, amiben hirtelen feltűnik egy kutyának látszó lény. Nagyon nehezen észrevehető és gyorsan el is tűnik. És persze az sem biztos, hogy ez egy kutya. Lehetséges, hogy a szerver rosszul jelenített meg egy ellenséges karaktert, vagy simán egy vizuális bugról van szó. Nyilván utána is ment, de a játékos csupán egy solo Bangalore-t talált.

Valójában farkas, vagy csak vizuális hiba?

A népszerű adatbányász That1MiningGuy szintén megvizsgálta a videót, és bár először ő is azt hitte hibáról van szó, később meggondolta magát.

„Biztos vagyok benne, hogy ez nem Wraith vagy Revenant karakterének hibás megjelenése. Nehéz megmondani, hogy mi látható a képen” – mondta.

Na, és itt még nincs vége a történetnek.

A „farkast” nem csak Planet Harvestnél látták. Több Apex játékos szintén észrevett furcsaságokat, amik farkas vagy kutya jelenlétére utalnak. „DolceAndHavana” például kutyaugatást, morgást, üvöltést hallott a játékban. Ezt több kommentelő is megerősíti.

Card

Tegyük fel, hogy valóban egy farkas mászkál a pályán. Az említett farkasszobor miatt ez egy menő utalás lenne Loba/Rosie karakterére.

Rosie karakterének másik neve Loba, ami portugál nyelven farkast jelent. A Revenant sztorijában látható kislány bizony egy farkasos szobrot kap ajándékba, majd meggyilkolt apja felett igen feldúlt állapotban látható. Sokan feltételezik, hogy Revenant történetének nincs vége, sőt még csak most kezdődik. Hamarosan megjelenhet Rosie a csatamezőn, mivel szeretne bosszút állni szülei haláláért.

Ha nem is konkrétan Rosie karaktere látható, lehetséges, hogy a karakter hűséges társa egy farkas, akit majd használni is tud a harcok során. Legalábbis az eddig kiszivárgott képességnevek simán utalhatnak erre:

  • Burglar’s Best Friend
  • Supply for Demand
  • Black Market Boutique
  • Eye for Quality

Szóval simán lehetséges, hogy jelenleg Rosie farkasa(i) már valahol mozognak World’s Edge mapon, hamarosan pedig megtapasztalhatjuk, hogy mire is képesek. Amit most tehetünk, hogy nyitva tartjuk a szemünket, fülünket és nagyon figyelünk, hátha találkozunk még a farkassal.

Szerinted valóban farkast láttak a játékosok? Vagy csak farkast kiáltottak?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×