Befutott az Apex Legends negyedik szezonja, s vele együtt az új karakter, Revenant is. Rendhagyó képességtárat kapott, érdemes lesz megvásárolni.

Ledobta múlt héten az atomot a Respawn. Eredetileg egy Forge nevű karakterrel kellett volna nyitnunk a negyedik szezont, de a bajnokot bemutató felvezetővideóban egy titokzatos alak máshogy gondolta mindezt. Forge egy Revenant nevű alak áldozata lett, aki bosszút forral a Hammond Robotics, az elhunytat szponzoráló cég ellen.

 

Revenant egy rövid háttértörténeti áttekintést is kapott a kiadótól, amiből kiderült, a robot testbe egy húsvér ember elméje lapul. Mindezért persze a Hammond Robotics a felelős, ezért is a nagy lázongás.

De mit is tud pontosan Revenant?

Egy igazán rendhagyó képességtárat kapott a fejlesztőktől, egyszerre képes támogatni csapatát és agresszívan előretörni. Biztosan nagy hatása lesz a metára, így ha tehetitek, mindenképpen szerezzétek be a karaktert.

 

Képességek:

  • Passzív – Gyorsabban lehet Crouch Walkolni (guggolásban mozgás) vele és magasabbra mászik a falakon, mint az átlag karakterek.
  • Tactical – Kijelölt pontra eldob egy eszközt, ami sebzi az ellenfeleket, valamint 10 másodpercre meggátolja, hogy képességet használjanak.
  • Ultimate – Revenant leteszt egy totemet, ami meggátolja magát és csapattársait abban, hogy elhulljanak a harcban. Ha bárki downolódna, vagy meghalna, a totem mellett találja magát.
  • Revenant 5%-kal több sebzést kap az ellenfelektől a Low Profile-nak köszönhetően.

Jó szórakozást kívánunk az új karakterhez!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×