Egyre többen hagyják ott a PUBG-t, a streamer szerint ez nem véletlen.

Az utóbbi időben rengeteg játékos szüneteltette, vagy hagyta ott teljes mértékben a PUBG-t. Ehhez valószínűleg vastagon hozzájárult a PUBG Corp. tevékenysége is, az utóbbi időben ugyanis még magukat is alulmúlták a hibák tekintetében, pedig már így is roppant alacsonyan volt a léc.

A népszerű streamer, sprEEEzy – akit korábban bLYYY oldalán is gyakran láthattunk – legújabb videójában alaposan beleállt a PUBG Corp.-ba. Az előbb említett hibák ellenére viszont a streamer a csalóhelyzettel hozta összefüggésbe az „elvándorlást„.

„Az inkompetencia csúcsa az az, amit a PUBG Corp. anti-cheatnek nevez” – mondja.

A streamer szerint már a toplisták megnézésekor nyilvánvalóvá válik, hogy valami nincs rendben. Az egy dolog, hogy a HouyaTV és kínai társai dominálják a mezőnyt, de a statisztikákból tisztán látszik, hogy valami nincs rendben. Ennek ellenére eltelt 3 év, mégsem történt semmilyen jelentős változtatás.

„Komolyan, nem feltűnő, hogy valakinek 650 játék után 60%-os a headshot aránya? … Hány ember játékát tehetik ezek tönkre?”

SprEEEzy állítása szerint naponta többször találkozik olyan csalókkal, akik még csak nem is rejtegetik a cheatjüket, mégsem kapja el őket a rendszer. A bevezetett ping-alapú régiózár továbbra is egy vicc, tekintve, hogy mennyi kínai játékossal lehet összefutni az európai szervereken. Úgy tűnik, mintha ez a projekt mintha teljesen magára lett volna hagyva.

A legszomorúbb egyébként, hogy mindezek ellenére 20 millió fiókot bannolt a PUBG Corp. a játék megjelenése óta. Én egyébként nem feltétlenül értek egyet sprEEEzy-vel, ugyanis a probléma szerintem nem ennyire egyszerű. Ugyanazok a hibák térnek vissza újra és újra, nem csoda, hogy sokan megelégelték ezt és nem hajlandóak újra bizalmat szavazni számukra.

SprEEEzy videóját itt találjátok:

 

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

 

×