Elkeserítő riport a PUBG jelenlegi csalóhelyzetéről.

Hiába gyűlölöm a témát, néha muszáj elmerülni a mocsokban és szétnézni, hogy mi a helyzet cheater fronton. Miután kiderült, hogy már 20 millió fiókot bannolt a PUBG Corp. kíváncsi lettem, hogy mely csalások népszerűek a cheaterek körében. A hackerek furfangja viszont engem is meglepett, ugyanis kihasználták a PUBG Corp. töketlenkedését és olyan csalásokat írtak, amiről szinte lehetetlen eldönteni, hogy desync-e vagy sem.  Ezek a „desync cheatek”.

Sanhokon előszeretettel használják, ugyanis itt a leggyakoribb a desync

Valószínűleg a WackyJacky által bemutatott lagkompenzációt használják ki, aminek segítségével akár a fal mögül is simán kilőhetnek.

Mindeközben nyilván semmi gond nincs a pingjükkel, egyszerűen csak kihasználják a rendszert.

A másik félnek pedig mindeközben lövése sincs (életem szóvicce – a szerk.), hogy épp mi is történik, hiszen külsőleg akár desync-nek is tűnhet a történet.

https://www.youtube.com/watch?v=nEg3pKfSb_Q

 

A legnagyobb cheater fórumon pedig kivétel nélkül istenítik az efféle csalásokat, állításuk szerint ugyanis ezekkel lehet a legritkábban lebukni. Persze ahogy tökéletes védelem, úgy tökéletes cheat sincs, így azért időnként kiszűri a rendszer a desync cheat használóit is. Ugyanakkor aggasztó, hogy van olyan csalás, ami 2018 óta undetected, azaz az anti-cheat továbbra sem szűri ki azonnal.

Ha kicsit is gyanús az ellenfél, érdemes azonnal reportolni

Fontos, hogy a desync gyanús esetekben is jelentsétek az illetőt, majd a rendszer kiválogatja a gyanúsabb eseteket.

Egy desync-gyanús killtől ugyan nem fognak még bannolni, de ha minden szerzett kill a desync-nek köszönhető, az már azért remélhetőleg az anti-cheatnek is fel fog tűnni.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×