Végre megérkezik az új Unreal Engine a Fortnite-hoz. A Chaos névre keresztelt motor lehetővé teszi majd, hogy omladozzanak a játék építményei.

Úgy vártuk már az új frissítést, mint a messiást. A helyzet az, hogy a végeláthatatlannak tűnő aktuális szezonban már minden kisebb változtatásnak örülünk, ám sajnos ezekből is rettentően kevés volt mostanában. Ma viszont egy meglehetősen nagy lépést tesz előre az Epic, új motort pakol a Fortnite alá.

 

A v11.50-es frissítés a megszokott módon délelőtt 10 órakor fog befutni hozzánk, ekkor pedig a szerverek elmennek egy hosszabb pihenőre. A játék ilyenkor pár órán keresztül nem játszható, mert a fejlesztők éppen szerverkarbantartást folytatnak.

Ami biztos, hogy szignifikáns változást kell majd éreznünk az új ciklusban, ugyanis a v11.50-nel tervezik élesíteni az új Chaos Engine-t a játékban. Pontos információink még nincsenek arról, hogy hogyan fog kinézni a Fortnite az új motorral, de korábban már elmélkedtünk róla.

Ahogy az lenni szokott, feltehetően új kihívások és kozmetikai tartalmak is érkeznek majd egyéb bugfixek mellett. Így nagy valószínűséggel az új Harley Quinn Outfit és a Birds of Prey esemény fájljai is ma érkeznek meg.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×