Nemsokára megtekinthető az új Birds of Prey film, Harley Quinnel a főszerepben. Ám úgy néz ki, hamarosan a híres karakter a Fortnite-ba is ellátogathat.

Hamarosan megjelenik a mozikban a Birds of Prey, vagy magyarul a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása). Ahogy a hazai címe is mutatja, a film egyik legkiemelkedőbb karaktere a Batman történetekből jól ismert Harley Quinn lesz.

Hogy ez miért fontos számunka?

Nos azért, mert jelenleg minden jel arra utal, hogy Harley Quinn nemcsak a moziba, hanem a Fortnite-ba is megérkezhet nemsokára.

 

A hivatalos Warner Bros. Pictures Twitter oldal megosztott egy képet a Birds of Prey szereplőivel, amire a szintén hivatalos Fortnite fiók is írt egy hozzászólást.

„Hamarosan találkozunk Harley!”

Így szólt az egyszerű, ám sokat mondó üzenet. Ismerve a Fortnite történetét, szinte biztosra vehető, hogy nem puszta „jófejségből” írták azt amit.

Egy biztos, a híres Battle Royale abban is a konkurenciája előtt áll, hogy képes nyélbe ütni a lehető legnagyobb szabású kollaborációkat. Jelentek már meg marveles, stranger thingses, dc-s, valamint csillagok háborújás tartalmak is a játékon belül.

A DC vonal pedig ezúttal a Ragadozó madarakkal folytatódhat. A film február 6-án debütál, vagyis szűk egy hét múlva várható legkorábban a Harley Quinn Outfit a Fortnite-ba.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×