Újabb infó szivárgott ki az új PlayStation kontrolleréről.

Az utóbbi időben szinte már csak kapkodjuk a fejünket, annyi szivárogtatás történik. Ezúttal egy takarítónak köszönhetjük a képeket, aki történetesen a Sony-nál végezte munkáját, amikor is észrevett egy eddig nem látott DualShock kontrollert. Az új joystick történetesen egy PlayStation 5 DevKit mellett foglal helyet, amiből mindössze pár darab létezik, így elég kis valószínűsége van annak, hogy fake poszttal van dolgunk.

A kiszivárgott képek

Az új kontroller szemmel láthatóan megnőtt, főként széltében, illetve a joyok is változtak. Ezen kívül a felső részen még mindig egy touchpad kapott helyet, kijelzőnek egyelőre se híre, se hamva.

Messzemenő következtetést mindebből még nem igazán érdemes levonni, hiszen közel még 1 évük van a megjelenésig, így bőven van még idő a tervezésre. Persze ettől még kérdéses, hogy a kijelző, illetve az ezzel érkező új funkciókat integrálják-e a kontrollerbe.  Ha szerencsénk van és minden jól megy, akkor akár a mai napon startoló CES 2020-on is bemutathatják a konzolt, ha már a specifikációi úgyis kiszivárogtak.

Nektek hogy tetszik a fentebbi kontroller?

×