A legfrissebb médiapletykák szerint a CES 2020 keretein belül érkezhet a bemutató.

Egyáltalán nem titok már, mind a Sony, mind pedig a Microsoft bejelentette idén a következő konzolgenerációt, ráadásul már azt is tudjuk, hogy mikor várhatók a boltok polcaira.

Egy letisztultabb elképzelése a PlayStation 5-nek, Forrás: Twitter

Először a Sony jelentette be hivatalosan a PlayStation 5 érkezését, amiről pár napon belül el is árulták, hogy 2020 karácsonyának környékére tervezik a megjelenését. A Game Awards-on pedig a Microsoft is ledobta a maga kis atombombácskáját, az Xbox is szintet lép, a Series X szintén 2020 telén juthat el legkorábban a játékosok nappalijába.

 

Jelenleg annyi előnye van a Microsoftnak a Sony-val szemben, hogy a Series X bejelentésével egy hivatalos bemutató is érkezett, így ebben az esetben már nincsenek találgatások arról, mégis hogyan fog kinézni maga a konzol.

Ám most úgy fest, a Sony sem akarja sokáig húzni, a jövő heti CES 2020-on már be is mutathatják a PlayStation 5 gépet!

Forrás: Sony

A legújabb reklámszöveg szerint, a CES-en a Sony bemutatja a „jövőt”, ami elhozza a felhasználóknak a kreativitás és a technológia tökéletes ötvözetét egy olyan formában, amire eddig még nem volt példa.

A CES –  Consumer Electronics Show – összességében egy elektronikai kiállítás, ami tökéletes színtere lehetne a PlayStation 5 bemutatójának. Az egyetlen probléma, hogy eddig a Sony nemigen mutatott be a show keretein belül egyetlen gaming releváns cikket sem, így ez lenne az első az expó történetében.

Minden kiderült 2020. január 7-én!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×