A Sony semmit nem bíz a véletlenre.

Nemrég írtunk a szabadalomról, amit maga a Sony nyújtott be, ezen pedig egy újfajta joystick volt látható. Érthető, hogy azóta mindenki ezen a témán pörög, hiszen a korábbi DualShock kontrollerekhez képest jelentősen eltér az új dizájn, ami egyébként könnyen lehet, hogy csupán a szabadalom miatt lett ennyire leegyszerűsítve.

Így már nem fest rosszul! / Forrás: Letsgodigital.nl

Nem csak nekünk jutott eszünkbe ez az ötlet, a Letsgodigital ugyanis időközben már meg is tervezte az új  DualShock kontrollert,

ami már sokkal pofásabbnak tűnik, az előző darabnál.

A joy dizájnjánját csak minimálisan módosították, a legszembetűnőbb újítás természetesen az LCD kijelző, ami a korábban mostohasorsa jutott érintőkijelző helyére érkezhet.

Éjjeli fényáradat, de azért reméljük a kijelző fényereje állítható lesz / Forrás: Letsgodigital.nl

Az LCD kijelző egyébként számtalan lehetőséget tár elénk, ugyanis az egyes játékbeállításokat könnyen és gyorsan átláthatnánk a saját kontrollerünkön és emellett akár a multitaskingról sem kellene lemondanunk. Egy egyszerű példa: a streamerek például akár ezen keresztül követhetnék a Twitch chatet, így pedig nem kellene folyton kéznél lennie egy plusz telefonnak.

Egy ilyet simán elfogadnánk / Forrás: Letsgodigital.nl

Egy elmélet szerint a Sony ezzel akarja behozni a single player játékokba a multiplayert, ugyanis egy korábbi nyilatkozatukban kihangsúlyozták, hogy egy újfajta rendszeren dolgoznak, amivel jelentősen megkönnyítenék a multiplayer lehetőségét és arra is kitértek, hogy a single player játékok esetén is elhoznák a multiplayer élményét. Lehet, hogy épp ennek a sarokköve az újonnan felbukkant LCD kijelző.

A render videót pedig itt találjátok:

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

 

×