Már most kíváncsiak vagyunk a kontroller árcédulájára.

Egyre közeledik az év vége, ezzel együtt a Sony PlayStation 5 2020-as megjelenésére sem kell már olyan sokat várnunk. Érthető, hogy a Sony minden erejét beleadja a fejlesztésbe és úgy tűnik, ezúttal a kontrollert is rendesen átszabták, nem úgy, mint a PlayStation 4 esetén. Ezt onnan tudjuk, hogy a Sony a napokban egy új szabadalmat adott be, amely azóta már a LetsGoDigital birtokába került, ők pedig nem tartották magukban az információt.

A kiszivárgott szabadalom / Forrás: Letsgodigital.nl

A legnagyobb szivárogtató oldal munkatársai a megszerzett szabadalmak alapján elkészítették az új kontroller pontos mását. Az új joy dizájnja elsőre eléggé baltával faragottnak tűnik, de nem szabad elfelejteni, hogy ezeket a szabadalmakat egyáltalán nem arra hegyezik ki, hogy minél egyedibbek legyenek,  hanem csupán az a cél, hogy a lehető legérthetőbben ábrázolják a kész terméket. Épp ezért könnyen lehet, hogy a későbbiekben némileg eltérő kontrollert fogunk kapni.

Íme a kontrollerről készült első render kép/ Forrás: Letsgodigital.nl

Az új vezérlő legnagyobb újítása egyértelműen az LCD kijelzője, ami valószínűleg egy érintőkijelzőt is fog kapni.

Ezzel új funkciók tárháza érkezik, így lehetőségünk lesz e-maileket olvasni, megnézni az elmentett képeinket, tudunk akár zenét hallgatni vagy a barátainkkal csevegni játék közben.

Nem csak PlayStationhöz kapcsolhatjuk majd hozzá / Forrás: Letsgodigital.nl

Mindezen felül a Sony multi platformra is felkészíti a kontrollerét, azaz PC-re vagy akár okostévére is csatlakozhatunk majd az új joy-jal.

Nektek hogy tetszik a változtatás?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×