Újabb kiváló ingyen játékra tarthatunk igényt: ezúttal egy 2020-as megjelenésű pörgős cyberpunk akcióra lehet a minénk egyetlen forint elköltése nélkül.


Bódi Dániel

⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan.

2024.04.11. – Április 11-én délután 5 órától kezdődően egészen április 18-ig minden PC-s játékos teljesen ingyen az Epic Games Store-os játéktárához adhatja az általában 8290 forintba kerülő Ghostrunnert.

A játék egy meglehetősen pörgős, leginkább a közelharcra és parkourra kihegyezett cyberpunk FPS, ami szettingjében nem keveset inspirálódott a Dredd bíróból, míg a játékmenetében a Mirror’s Edge-hez áll a legközelebb. A történet egyetlen épületben, egy különösen magas toronyvárosban játszódik, ami dugig van ellenséges marconával, akik nagyon nem szeretnék, ha feljutnánk a komplexum tetejére, úgy a mindent irányító Keymasterhez. Esélyük persze nem sok, mert hiába vannak állig felfegyverkezve, ghostrunnerünk ugyanis emberfeletti erővel és gyorsasággal bír, katanájának egyetlen suhintásával bárkit apró miszlikbe aprít.

Ha pedig tetszett a Ghostrunner első része, akkor akár folytathatod a mészárlást a másodikkal, ami 2023 novemberében jelent meg 13.990 forintos áron.

Ezt is olvasd el:

13 zseniális videojáték, amit fantasztikus élmény többször újrajátszani

×