A Magyar Streamer Bajnokság 2.0 döntőjét Budapesten, a Gamerlandben tartották, ahol versenysorozat legjobb 4 csapata harcolt. Íme az esemény képekben.

2024.04.10. – Nem is olyan rég, igen izgalmas versenyen csaptak össze egymással a hazai tartalomgyártók Counter-Strike 2-ben. Második alkalommal rendezték meg a Magyar Streamer Bajnokságot, aminek döntőjét április 7-én LAN-on játszották a budapesti Gamerlandben. Az eseményen a versenysorozat legjobb 4 csapata mérkőzött meg, a helyszínen pedig élőben lehetett szurkolni. Az esemény hangulatáról a TeraM3D képei árulkodnak.

Magyar Streamer Bajnokság 2.0

A Magyar Streamer Bajnokság 2.0 döntőjébe 4 csapat, az Ancients, a KOTON, a B3TON és a SpyAgents jutott. A versenyt végül a KOTON csapata nyerte, aminek tagjai KONTI, CEE, B0NK, TEDDY, BAVAZ1 voltak. A B3TON, TheVR Jani CSAB1, ANDRISOD, BLYYY és IBALLY ötösével a második helyet szerezte meg. Az verseny szinte egész nap, délelőtt 10 órától estig tartott, 2 elődöntő, 1 bronzmeccs és maga a döntő töltötte ki a napot. Az eseményt persze az MSB Twitch csatornáján élőben is lehetett követni, sőt a csatornán a meccsek vissza is nézhetők.

Az esemény képekben:

TheVR Jani az április 9-i Happy Hour adásában elmondta: tervben van a Magyar Streamer Bajnokság bővítése, így idén akár még két verseny is lehetséges. Az egyik teljesen online verseny valamikor nyáron várható, kis retro beütéssel, a csapatok CS 1.6-ban teszik próbára tudásukat. 2024 őszén pedig jön majd a Magyar Streamer Bajnokság CS2 kupája. További képeket és élménybeszámolót a TeraM3D oldalán találtok.

Ezt láttad már?

Melyik a jobb? – Teljesen kikapcsolni, vagy alvó állapotba rakni a gépet?

×