Hivatalosan is érkezik a TheVR applikáció második verziója, ami új funkciókat és felületet hoz a rajongóknak készült alkalmazáshoz.

2024.05.03. – Több mint egy éve jelent meg Magyarország egyik kedvenc tartalomgyártó csapatának, a TheVR-nak hivatalos mobilapplikációja, ami ingyen és regisztráció nélkül segítette rajongókat a tartalmak követésében. Az applikáció átláthatóan kezeli a csapat tagjainak Twitter bejegyzéseit, értesít a friss Youtube videókról, streamekről, látható benne a menetrend, a shop, sőt még a nyereményjátékok is itt érhetők el. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztő CodeYard nem állt meg: a felhasználói visszajelzések alapján továbbfejlesztették, egyes részeit újraírták az appnak, így jöhet a 2.0-ás verzió.

Május első felében érkezik a TheVR APP 2.0!

A TheVR applikáció új verziója tehát hamarosan, várhatóan május második hetében mindenki számára elérhető lesz iOS-en és Androidon is. Ahogy arról Jani és Pisti a Happy Hour május 3-i adásában is beszámolt, az app nagy felújításon esett át, jóval átláthatóbb lett, mint eddig, több funkció lesz elérhető. A felhasználói felület mindenképpen megváltozik, és elvileg új funkciók is érkeznek, illetve új formában jelennek meg.

A TheVR alkalmazásról még 2023 februárjában kérdeztük Janit, ami akkor nagyon hamar a letöltési listák élére került az. Erős a gyanúnk, hogy hasonló érdeklődést övezi majd a 2.0-ás verziót is.

Borítókép: TheVR

Ezt láttad már?

Nem kevesebb, mint 133 film került fel hirtelenjében a SkyShowtime-ra

×