A Star Wars ünnepén gigantikus játékakció indult Steamen, ahol pár már pár száz forintért találunk valami remek címet, ami a messzi, messzi galaxisba repít.


Bódi Dániel

2024.05.02. – Ezek azok a játékok, amiket keresel! Legalábbis, ha szeretsz olcsón vásárolni! Mivel a nyakunkon a Star Wars Nap, ezért a Steam is úgy látta, hogy itt az ideje jól legombolni a padawanokat egy őrült jó játékakcióval. Csak vigyázz, nehogy mohóságodban a sötét oldalon találd magad.

Megállni pedig nehéz lesz: a pár százas tételektől egészen a néhány ezresig mindent megtalálunk, csomagakciók, kibővített kiadások, Legók és nem-Legók, új, de leginkább klasszikus címek mind-mind a pénztárcánk tartalmára utaznak. Te pedig, mint egy valamirevaló jedi, hajlandó vagy elszakadni a földi javaidtól, melyek egyébként is csak félelmet és szenvedést okoznak, amikről jól tudjuk: egyenes út a sötét oldal felé.

Május 6-ig érdemes még szétnézni a teljes kínálatban, hátha van más is, ami megtetszik. Május 4-én pedig érdemes lesz figyelemmel kelned-járnod az interneten, a hivatalos ünnepnapon ugyanis izgalmas bejelentéseket és ízelítőket fognak megosztani a jövőben érkező Star Wars filmekből, sorozatokból és játékokból.

Ezt is olvasd el:

5 legendás játék, aminek a remake-jéért a lelkünket is eladnánk | 2.

×