Az eddigi trailerek nem meséltek sokat az új Star Wars játékról, de végre mindent megtudhatsz az Outlaws világáról – és talán a megjelenéséről is.

Gábor János

2024.04.07. – Nem elég nagy a csinnadratta a franchise új Ubisoft játéka körül, ezért, készüljetek, Star Wars-fanok, megint friss előzetes érkezik belőle. A kiadó a „sztori trailer világpremierjének” hívja a hamarosan érkező eseményt, ami azért érdekes, mert egy korábbi, szintén világpremierként beharangozott előzetes már 2023-ban napvilágot látott.

Ebből kiderült, hogy a főhősünk a törvényen kívüli Kay Vess teherhajó-tulajdonos lesz, aki kedves szőrös lények nagy barátja és belekeveredik a Birodalom vs. Lázadók háborújába, majd igyekszik kikeveredni a szorult helyzetéből. Magyarul egy nőiesített Han Solo. Nemrég egy olyan trailer is napvilágot látott, ami rávilágított, hogy ray tracing, DLSS 3 Frame Generation és Reflex támogatás is lesz benne – erről itt írtunk többet. Az új előzetes vélhetően mindezeknél többet árul el a Star Wars Outlawsról (különben mi értelme lenne?), ezen belül arról, hogy Kay pontosan hogyan kerül bajba, kikkel kell megküzdenie kalandjai során, miért lövöldöznek rá egy kantinban, és milyen lehetséges kiutak néznek ki számára – vélekedik a PCGamer.

A Star Wars nehezen újul meg

A Star Wars franchise-re a rajongók forrongásától való rettegés miatt mindig is jellemző volt az önismétlés. Bárki is nyúlt eddig hozzá, a filmesektől a játékfejlesztőkig, csak ritkán jött ki jól abból, ha a kánontól merőben eltérő dologgal próbálkozott. A korábbi trailer azt sugallja, hogy az Ubisoft az Outlaws-szal sem fog messzire távolodni, de, valljuk be, jó lenne valamilyen meghökkentő újdonság, hogy ne fulladjon unalomba a várakozás – ami rövidebb is lett, mint korábban hittük. Az érkező előzetes talán már konkrét megjelenési dátumot is megvillant…

A tavalyi betekintés, nyitott, talán még a Star Wars Jedi: Survivornál is nyitottabb világot sejtet, és eddig elég üdítő fejlemény, hogy végre nem egy Jedi áll a történet fókuszában. Ebből még bármi jó is kisülhet, de többet már tényleg csak az Outlaws sztori traileréből derül ki, magyar idő szerint április 9-én, este hatkor. A videót az Ubisoft YouTube csatornáján lesz érdemes keresni.

Ezt is nézd meg:

Az 5 leggyomorforgatóbb dolog, amit a YouTube-on láthatsz

×