A Star Wars Outlaws, a Ubisoft nagy, nyílt világú játéka az ikonikus messzi-messzi galaxisban játszódik, és elég komoly grafikával érkezik.

2024.03.15. – A Ubisoft és a Massive Entertainment (akiknek a The Divisiont vagy az Avatar: Frontiers of Pandorát is köszönhetjük) régóta dolgozik a nyílt világú Star Wars Outlaws címen, aminek megjelenési dátumát nagyon nehéz belőlük kicsikarni. Most egy friss gameplay videót prezentáltak az Nvidia együttműködésében, ami azt szeretné bemutatni, hogy milyen komoly technikai támogatást kap a játék, már a megjelenés napján.

Outlaws?

A történet a Star Wars: A Birodalom visszavág és a Star Wars: A Jedi visszatér között játszódik, amikor egy Han Solo-szerű zsivány, Kay Vess irányítása lesz a feladatunk. Miközben harcolunk, lopkodunk és átverjük a galaxis bűnszervezetit, szépen megtudjuk, milyen a messzi-messzi galaxisban törvényen kívülinek lenni. A most megjelent friss előzetes persze nem a történetről mesél, sokkal inkább a gameplay-t mutatja be, és a technológiai újdonságokról tesz említést. Az Nvidia oldalán megjelent videó megerősíti, hogy a játékban lesz ray tracing, DLSS 3 Frame Generation és Reflex támogatás is. Emellett persze a videó végén végre egyfajta megjelenési dátumot is kapunk: 2024 vége. Szóval ha minden jól megy, legkésőbb karácsonykor mehet majd a kimaxolás.

A fent említett GeForce RTX funkciók már az első napon elérhetőek lesznek a PC-s verzióban. A játék a Massive lenyűgöző Snowdrop Engine-jén pörög, amit legutóbb a gyönyörű Avatar játékban láthattunk. Ami a ray-tracing effekteket illeti, a játék támogatni fogja az NVIDIA RTX Direct Illumination (RTXDI) technológiát az árnyékokhoz és a ray-traced Global Illumination világítást. Az NVIDIA azt is megjegyzi, hogy a Star Wars Outlaws azonnal elérhető lesz a GeForce NOW szolgáltatásban.

Az eddig látottak alapján a Star Wars Outlaws hihetetlenül jól néz ki, persze leginkább csak a csúcskategóriás videokártyákon lesz igazán pazar. Mivel a pletykák szerint a GeForce RTX 5090 még idén megjelenik, ez lehet az egyik indok, hogy megvegyük.

 

Ezt láttad már?

5 szempont, amire figyelned kell, ha laptop vásárlásán töröd a fejed

×