A Warzone és Modern Warfare III harmadik szezonja már kopogtat az ajtón. Érdemes lehet kiaknázni az utolsó órákat is, ha minden győzelem számít.

2024.04.02. – Április harmadikán élesedik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. Nem csak egy egyszerű csomagról beszélhetünk, hiszen a rengeteg újdonságot elhozó, Season 3 patch érkezik meg a Call of Duty szervereire. Mindhárom játékmód rajongói örülhetnek majd az újdonságoknak, de talán ezúttal is egy kicsit a Warzone felé húzott az Activision szíve. Nem lesz hiány új fegyverekben, friss pályákban és több apróbb újításban sem. Ahogy pedig az lenni szokott, a kozmetikai tárgyak listája is kellemesen bővülni fog majd.

Az is borítékolható, hogy mind a Warzone, mind pedig a Modern Warfare III fegyverek gyengítéseken és erősítéseken fognak átesni. Ezek mennyisége és hatása erősen kérdéses, de eddig sosem kímélték a Warzone fejlesztői a fegyvereket. Éppen ezért érdemes lehet a Season 2 utolsó óráiban is kihasználni a legjobb lehetőségeket. Egy utolsó győzelem, egy utolsó küldetés teljesítésénél kiemelten fontos lehet, hogy minél nagyobb esélyekkel induljanak neki a játékosok az összecsapásoknak. Szerencsére az utolsó napokra sem maradtunk extra ajánlások nélkül.

Ez a Warzone fegyver minden távolságon hatékony

Az ajánlás ezúttal is WhosImmortaltól, a Warzone ügyeletes szakértőétől érkezett. Arra volt kíváncsi, hogy a jelenlegi meta fegyverek közül mely fegyver a leguniverzálisabb. Hamar kiderült, hogy a Bruen Mk9-nél nincs jobb választás, ha minden távolságot és lehetőséget le szeretnénk fedni. Igen, közelharcokban jobban teljesíthet egy meta SMG, ám ha már messzebbre kell darálni, akkor hamar csődöt mond. Ezzel ellentétben a Bruen gyakorlatilag a közelharctól a long range harcokig remekel, a TTK, azaz a Time-To-Kill mutatói is irigylésre méltóak. Természetesen ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggatni:

  • Barrel: 23″ XRK Horizon V2
  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 60 Round Mag
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x

A fenti kiegészítők segítségével egy AR-LMG hibridet kaphatunk, annak minden előnyével. A Warzone Season 3 április harmadikán, magyar idő szerint 19:00 órakor startol el, ha minden rendben lezajlik a frissítés során.

Ezt láttad már?

Idén is sokan bevették: a legjobb nem csak gamer áprilisi tréfák 2024-ben

 

×