Közel 12 ezer forintnyi összeget kell otthagynunk érte, ám igazán tartalmas csomagot kapunk az új Call of Duty harmadik szezonjában.

2024.04.02. – A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare II fejlesztői még a 2023-as év során bejelentették, hogy megszüntetik az addig Battle Pass Bundle néven hívott csomagot. Az újdonság a BlackCell nevet kapta. A legfontosabb eltérés az, hogy csak és kizárólag valódi pénzért lehet megvásárolni, többé nem opció a CP-s fizetés. A játékosok egy része elítélte a kiadót, míg mások reménykedtek, hogy ennek köszönhetően valóban prémium skineket kaphatnak. Ez nem változott az új érában sem, hiszen a Season 1 és a Season 2 is remek kozmetikai tárgyakkal „ajándékozta” meg a játékosokat.

A fejlesztők 2024 márciusának végén néhány információt elárultak azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk. Azt tudni lehetett, hogy a fő skin egy Stasis nevet viselő átdolgozás lesz. Különleges effektet kap az Operator, ezúttal az arany, kék és fekete színekkel operáltak Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III designerei. A Pay-2-Win állapottól ezúttal sem kell félni, hiszen kellően sok a különleges effekt a karakteren, hogy ne tudjuk beleolvadni teljes mértékben az árnyékokba.

Ezt adja a legújabb Call of Duty Blackcell csomag

Az alábbi kozmetikai tárgyakra biztosan számíthatunk már:

  • Season 1 Battle Pass belépő, 20 Tier Skip lehetőséggel, mely PlayStation esetében 25-re duzzad. A Battle Passból továbbra is kifarmolható a 1400 CP.
  • Azonnali 1,100 COD pont.
  • Egy új BlackCell Operator, Stasis.
  • Azonnal elérhetővé a vásárlók számára a Battle Pass BlackCell exkluzív szektora.
  • Ennek köszönhetően további Battle Pass ajándékokat farmolhatnak ki a vásárlók: 12 alternatív Operator skin, 7 Blueprint, köztük a All that Glitters BlackCell nevet viselő BAS-B Blueprinttel
  • Azon játékosok, akik a Battle Pass megvásárlása után veszik meg a BlackCell csomagot, 1100 CP-s visszatérítésbe részesülnek.

A csomag a szokásos 30 eurós áron érhető majd el április harmadikán, az esti startot követően.

Ezt láttad már?

Idén is sokan bevették: a legjobb nem csak gamer áprilisi tréfák 2024-ben

×