Az Apple Vision Pro alapból sem olcsó, de simán kijelenthető, hogy sokkal olcsóbb, mint ez a 18 karátos aranyból készült változat.

2024.03.16. – Az Apple Vision Pro körül igazi hype alakult ki néhány hónapja, azonban szerintem abban egyetérthetünk, hogy az ára miatt nem mindenkinek lesz egyértelmű a vásárlás. Bár az Apple készüléke sokak számára ismét érdekessé tette a már régóta létező AR (kiterjesztett valóság) technológiát, 3499 dolláros induló ára miatt sokan nem igazán fognak hozzájutni. Igen, az több mint 1,2 millió forint. Ez azonban még olcsó is, ha figyelembe vesszük, hogy az aranyból készült változat milyen árcédulát kaphat.

Arany?

A Caviar természetesen ugyanaz az orosz cég, ami azzal szerzett hírnevet magának, hogy olyan egyedi telefonokat és készülékeket dob piacra, amiket kevesen engedhetnek meg maguknak. Csúcskategóriás iPhone-ok borítanak aranyba, gyémántba, és bizony ilyet tettek az Apple Vision Pro-val is. A különleges Vision Pro fejpántja legendás Connolly bőrből készült, amit az a cég biztosított, ami a brit királyi udvart és igen, a Rolls-Royce-t is ellátja. Ez a bőr nagyon puha, mégis tartós, és egyesek szerint az egyik legjobb, amit létezik.

Ezzel persze nincs vége. Kapott egy szép, 18 karátos aranyborítást az előlapján. A CVR Edition névre keresztelt különleges Vision Pro 2025 elején lesz kapható, és mindössze 24 darab készül belőle. A legbosszantóbb az, hogy a Caviar nem árulja el, mennyibe kerül a headset. A hivatalos oldalon az áll, hogy csak ajánlatkérés után mondják meg, mennyiért vállalják, és még akkor is csak hozzávetőleges árról van szó. Ezek alapján egyértelmű, hogy ha meg kell kérdezni az árát, akkor olyan összeg jön ki, amit tuti nem engedhetsz meg magadnak.

A Caviar legutóbb egy különleges bőrből készült iPhone 15 TOKOT dobott piacra, ami több mint 700 ezer forint, vagyis drágább, mint maga a telefon. Ezek alapján arra számítunk, hogy a fenti arany Vision Pro ára az alapár többszöröse is lehet.

Ezt láttad már?

Megagigaüber játékakció indult az Epicen – Mutatjuk a 49 legjobb vételt

×