Egészen kiváló árakon szerezhetünk be egészen kiváló játékokat az Epic Games Store óriási tavaszi játékvásárán – mutatjuk a 49 legjobb vételt.


Bódi Dániel

2024.03.14. – Bár a tavaszt a naptár szerint hivatalosan március 20-tól köszönthetjük, a kirándulós jó idő, vele együtt a kizöldülés és kivirágzás már bőven itt van, ami az Epic Games kedvét is meghozta egy tavaszköszöntő akciózásra. Nem is akármilyenre méghozzá, hanem egy megagigaüber jóárasításra: több ezer játékkiválóság, különböző speciális kiadások és mindenféle kiegészítő tartalom lett hirtelen olcsóbb, melyeket 65 oldalon keresztül böngészgethetünk kedvünkre.

Tavaszi sale játékot áraszt

Ebben a sokaságban persze elég könnyű elveszni, aztán a bőség zavarában az ember semmit sem vesz végül, pedig akad néhány cím, melyekre tényleg érdemes lecsapni. Az akció egyébként március 14-től március 28-ig tart, szóval idő az van bőven átnyálazni a kínálatot, ha azonban csak a válogatott – (általunk) legjobb(nak vélt) akcióban lévő játékok érdekelnek, akkor az alább kigyűjtöttünk párat, egészen konkrétan 49-et mindenféle műfajból csemegézve, amiket madárcsicsergés és virágillat közepette piszok jó áron húzhatsz be;

Mindezek mellett pedig nem érdemes lemaradni az Epic Games Store ezzel párhuzamosan kínált két ingyen játékáról sem, melyek egyike a 2016-ban megjelent kifejezetten remekül sikerült Deus Ex: Mankind Divided.

Ingyen osztogatják a zseniális Deus Ex: Mankind Divided-et

×