A cég, aminek a luxus iPhone csokit is köszönhetjük, elkészítette a nem környezetbarát iPhone tokot, ami persze nem emiatt kerül több mint 700 ezerbe.

2024.01.13. – Nem sokkal azután, hogy az igen drága luxuskiegészítőiről ismert Caviar bemutatta az iPhone alakú aranycsokoládét potom 384 ezer forintért, friss tokokkal is jelentkezett, amik szintén nem a hétköznapi ember pénztárcájának készültek. Miután az Apple néhány hónapja bemutatta az új iPhone termékcsaládot, előkerültek a FineWoven tokok is, melyek a környezettudatosság érdekében már nem tartalmaznak bőrt. Ennek persze nem mindenki örült, mert sokan imádják a valódi bőr tapintását, mások pedig nem találták őket elég tartósnak.

Ennek orvoslására a dubaji székhelyű Caviar feljavította az Apple FineWoven tokjait, és valódi Hermes bőrre cserélte a környezetbarát anyagokat – derük ki a cég honlapjáról. A Caviar elárulta, hogy az egyedi FineWoven tokjait borító szövetet valódi Hermes bőrre cserélték, amit a Hermes Birkin táskákhoz is használnak. A frissített tokok három színben készültek el: Fine Orange, Fine Blue és Fine Brown.

Természetesen mindegyiken megtalálható a Caviar domborműves korona, ami ékszerötvözetből készült és 24 karátos arannyal van bevonva. A tokok az iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max és iPhone 15 Pro Max modellekhez passzolnak. A környezettudatosság passzolása mellett szokás szerint megint nagyon komoly ára lett a terméknek, amin persze nem lepődónk meg a Caviar esetében. Az említett tokok 2060 és 2200 dollár között mozognak, vagyis nagyjából 712 ezer és 760 forint között.

 

Igen, ez azt jelenti, hogy a valódi bőr tokokért jóval többet kell kicsengetni, mint magáért az iPhone-ért. Aki azonban tényleg erre vágyik, annak ez nem lehet akadály. Te mennyi pénzt adnál maximum egy iPhone tokért?

Ezt láttad amúgy?

Brutál erősen indul az év: 5 kihagyhatatlan játék, ami januárban jön

×