Íme, a tökéletes kiegészítő az ünnepi asztalra azok számára, akik nagy Apple és iPhone megszállottak. Egy csokiból készült telefon, megszokott Apple áron.

2023.12.21. – Most tényleg, őszintén! Minek vennél igazi iPhone 15 Pro Maxot, amikor vehetsz olyat is, ami teljesen csokiból van. Hiszen nagyjából ugyanannyit kell fizetni a csokoládé változatért is, mint amennyit az Apple kér a telefonokért. Kevésbé hasznos, de legalább sokkal finomabb.

Íme egy darab csokoládé, amit nem engedhetsz meg magadnak.

Caviar

Drága iPhone – Drága csoki

Ha ismered a Caviart, akkor biztos azt is tudod, hogy ez az a cég, ami imád luxus változatot készíteni iPhone-okból, Samsung készülékekből, stb. Mivel sokszor dolgoznak drágakövekkel, arannyal, valószínűleg nem fogsz meglepődni, ha azt mondom: brutálisan drágák a cuccaik. Nos, az iPhone 15 Pro Max csokiváltozat szintén kapott némi nemesfémet.

A csoki természetesen aranyozott, 23 karátos étkezési arannyal van bevonva. Azoknak az édesszájúaknak, akik szeretnének venni belőle, mélyen a zsebbe kell nyúlniuk. A csokitelefon ugyanis 1100 dollárba kerül (kb. 384 ezer forint), ami nagyon közel van az igazi iPhone 15  alapmodelljének árához (1199 dollár). A Caviar szerint a csokitelefont a nemrég bemutatott „Wonka” film ihlette (ami az eredeti „Willy Wonka és a csokoládégyár” előzménye, még 1971-ből).

A fenti csokoládé  a leírás szerint „kiegyensúlyozott mandulás és finom krémes ízt kínál” mindazoknak, akik elég gazdagok ahhoz, hogy simán megegyék. Mondjuk a helyzet az, hogy ez még mindig jóval olcsóbb, mint a Caviar többi, luxus iPhone változata, ami akár 10 ezer dollárba is kerülhet.

„Ünnepélyes hangulatot akartunk teremteni az újévre való tekintettel. Képzeld el – adsz valakinek egy iPhone-t, és kiderül, hogy csokoládé. Aztán előveszed az igazit, a Caviar dizájnjában” – mondta Ana Al Hosani, a Caviar PR vezetője.

Mondjuk milyen menő lenne a szilveszteri buliban elővenni az iPhone-t, amit mindenki szeme láttára megeszel. Ennyiért megéri, nem?!

Ezt láttad?

Ennél a 15 zseniális játéknál nem volt jobb egyjátékos élmény 2023-ban

×